Ons trainersteam

Het trainersteam staat garant om zowel onze trainingen als het sportieve beleid van de club kwalitatief uit te bouwen. Dat sportieve beleid wordt mee ondersteund, gefaciliteerd en georganiseerd door de sportieve cel.

Mattia Melato is sinds vorig jaar trainer op de club. Hij is professioneel met hockey bezig en speelt ook zelf nog. Mattia heeft ervaring in de Spaanse en Italiaanse competitie.

Simon Maes speelt al een hele tijd bij de hockeyclub van Ronse. Simon gaf vorig jaar training bij ons, en breidt die trainingen vanaf september nog uit.

Andy Catteceur bouwde (onder meer) ervaring op in de hockeyclub van Knokke. Ook op Andy kunnen we het tweede jaar rekenen.

Vanuit onze eigen werking versterken we onze trainers met Maarten Degryse, Yvonne Delight, Ilse Janssen en Tania Feys. Frederik Huyghe, Dirk Swaenepoel en Sien Vancraeynest ondersteunen in geval van 'overmacht'.

Daarnaast hebben we een groep enthousiaste aspirant trainers. Zij volgden hiervoor een opleiding die erkend is vanuit Sport.Vlaanderen en zetten zo hun eerste stappen naar een trainersdiploma. Zij functioneren steeds onder toezicht van een gediplomeerd trainer.